Belysning

Autoriseret el-installatør

Opsætning og valg af lamper

Hos Højgaard El-service ved vi, at den rigtige belysning gør en forskel. Det er vigtigt, at de valgte lamper giver den rigtige belysning i det pågældende rum.

Valg af lamper hos erhvervskunder er et kompleks område. I følge DS (Dansk standard) beskrives det fra hvilke rum belysningsarmaturerne skal sidde i og hvor meget lys der skal være i rummet. Endvidere skal man jf. bygningsreglementet etablere en lysstyring, som regulerer lyset i takt med lysindfaldet på kontorerne. Ved den forkerte belysning kan øjne og krop blive trætte og i værste tilfælde kan man få hovedpine.

Hos private er det selvfølgelig også vigtigt med den rigtige belysning. Derfor bør man ikke kun kigge på æstetikken, men også på hvor meget lys der kommer fra den pågældende lampe. Er lyskilden lukket meget inde bag lampeskærme vil lysudbyttet fra den valgte lyskilde have svært ved, at trænge igennem. Derved vil man ikke opleve den optimale belysning. Hos Højgaard El-service anbefaler vi gerne LED spots de steder, hvor der kræves en god belysning. Det kan f.eks. være i køkkener, badeværelser og i gangarealer. Hvorimod i stuer og i værelser må der gerne blive skabt en hyggelig atmosfære med pendellamper, loftlamper eller standerlamper. Man kan evt. kombinere LED spots og lamper med en lysdæmper.

Har I brug for hjælp til valg af lamper eller opsætning af dem, så er I velkommen til at kontakte Højgaard el-service på tlf. 20406030 eller på mail info@hoejgaard-elservice.dk. Vi har mange års erfaring i at rådgive både private- og erhvervskunder i valg af belysning.

Vi ved, at det kan være svært, at finde den helt rigtige lampe, derfor tager gerne vareprøver med ud i håbet om at finde den rigtige løsning til lige netop dig.

I galleriet nedenunder, har Højgaard el-service valgt, at lægge nogle billeder op fra vores kunder som inspiration.

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine kontaktoplysninger og informationer omkring dine opgaver, så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud på dine opgaver og behov.