Solcelleanlæg

Autoriseret el-installatør

Din samarbejdspartner med solceller

Højgaard-El-service er din samarbejdspartner, når du søger efter en elektriker med grønne ambitioner.

Mangler I en elektriker, der har erfaring inden for solenergi, så kan Højgaard El-service hjælpe jer. Vi sætter en ære i at hjælpe private, boligforeninger og erhvervskunder med at få et solcelleanlæg, som opfylder jeres ønsker og behov. I forbindelse med krigen i Ukraine og Putins brug af gas som et politisk våben, kom der en historisk energikrise i år 2022.

Priserne på el er steget markant. Særligt husker vi vinteren 2022, hvor Danmark og resten af Europa manglede energi. Selvom politikerne har forsøgt, ser det desværre ud til, at elpriserne vil stige igen hen over vintrene. Fx ophørte rabat aftalen på tarifferne i 2023 og det har betydet, at i mellem 17.00 og 21.00 er det blevet væsentlig dyre at bruge strøm. Højgaard El-service har siden sin etablering haft en ambition om at gøre mere for den grønne omstilling. Derfor gik vi på skolebænken og efteruddannede os inde for solenergi.

Modsat mange af vores konkurrenter har vi et samarbejde med et tømrer firma (Guhle & Holm ApS), som fastgøre solcellerne på taget. Det har vi valgt, for at sikre dig som ejer, at det bliver fastgjort korrekt og at den bærende konstruktion ikke bliver svækket selvom, at der bliver installeret solpaneler.

Vi er din leverandør

Din solcelleleverandør

Vælger du os som din solcelleleverandør får du en erfaren partner. Vores beregningsprogram giver et estimat på, hvad strømbesparelsen er og hvor lang tid tilbetalingstiden er. Via google map udarbejdes et design, så I kan se, hvordan solpanelerne kommer til at se ud på jeres tag.

Vi sørger for at dit anlæg bliver tilmeldt energiselskabet (Radius eller Cerius) og at du får en summationsmåler.

Ønsker I et solcelleanlæg med en batteripakke og et smartmeter, kan vi også klare dette. Vi har i vores sortiment Huawei og Fronius inverterer. Vores solcellepaneler er fra fabrikanten Hyundai og Longi.

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine kontaktoplysninger og informationer omkring dine opgaver, så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud på dine opgaver og behov.