Ladestander

Autoriseret el-installatør

Ladestandere til el- og hybridbiler

Vejen til en grønnere og mere bæredygtig verden.

Det har flere gange været på tegnebrættet fra politisk side, at salget af biler med fossilebrændstoffer skulle udfases eller helt stoppes. Flere bilproducenter har annonceret, at de snart stopper for produktionen af dieselbiler. Fx har Volvo meldt ud at de i begyndelsen af år 2024 vil stoppe helt med dieselmotorer. Det betyder, at vi som forbrugere skal tænke over, hvilken slags bil vi skal have næste gang, som fx elbil eller hybridbil. I forbindelse med overgangen til hybrid- og elbiler, er der behov for at få opsat en ladestander, som gør det nemt og enkelt for ejeren.

Hos Højgaard El-service har vi stor erfaring indenfor rådgivning og installation af ladestandere til el- og hybridbiler. Vi installerer ladestandere både hos private, erhverv og i boligforeninger.

I boligforeninger kan det være en udfordring  at flere danskere skifter deres diesel eller benzin bil ud med en el- eller hybridbil. El-nettet i Danmark er ikke fuldt med udviklingen. Heldigvis kan man imødekomme dette problem med et Load Management System (LMS). Systemet fordeler strømmen intelligent mellem bygninger og ladestandere så el-nettet ikke belastes unødigt.

Det betyder i praksis, at hvis forbruget er for højt i de enkelte lejligheder i boligforeningen, vil systemet sætte strømmen til el-bilerne ned.

Endvidere har flere solcelleproducenter begyndt at udvikle ladestandere, som er kompatibel med deres solcelleanlæg. Ved at ladestander og solcelleanlæg snakker sammen optimere det ladestrømmen til din el-bil. Det er mere bæredygtigt og så er det godt for din pengepung.

Kontakt og hør mere

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Højgaard El-service arbejder vi hen mod en mere grøn og bæredygtig verden.

Elbiler er et skridt i den rigtige retning og vi vil gerne være med på den rejse. Lad os hjælpe dig. Ring til os på tlf. 20406030 Hvis du har spørgsmål . Vi står klar til at hjælpe dig.

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine kontaktoplysninger og informationer omkring dine opgaver, så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud på dine opgaver og behov.