Nybyg

Autoriseret el-installatør

Byg dit drømmehus

At købe en grund og bygge sit drømmehus er en stor beslutning. Hos Højgaard el-service ved vi, at det kan være en uoverskuelig proces, da der er mange ting man skal tage stilling til og at der er mange regler, der skal følges. 

Hos Højgaard El-service er vi meget bevidste om, at vi som mennesker er forskellige og at ønskerne på el-arbejdet kan varigere.

Vi ved, at funktionalitet og indretning spiller en stor rolle, når I tegner jeres drømmehus. Derfor vil Højgaard el-service gerne være behjælpelig med, at gennemgå de valgte plantegninger og evt. komme med forslag eller ændringer. Vi kommer gerne ud og tager en snak med jer.

Vælger du os som elektriker til dit hus, vil vi fra den rådgivende proces til aflevering af det nøglefærdige hus stå bag dig som kunde. Vi går meget op i at jeres drømmehus, er et sted, hvor I og jeres familie kan være trygge, hvor I kan se jer selv i fremtiden og hvor hverdagen kan udfolde sig. Skal vi hjælpe dig med dine nybyggerdrømme?

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine kontaktoplysninger og informationer omkring dine opgaver, så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud på dine opgaver og behov.