Udskiftning af el-tavle

Autoriseret el-installatør

Udskiftning af el-tavle

Trænger din el-tavle til at blive udskiftet eller moderniseret så tøv ikke med at kontakte Højgaard El-service. Vi har god erfaring med at udskifte nedslidte eltavler. Vi udfører denne form for opgave både hos private, såvel som i boligforeninger og hos erhvervskunder. Vi kommer gerne ud til dig, så vi kan få en snak omkring dine ønsker og behov.

Kontrol af RCD relæ:

Husk at kontrollere om test-knappen på dit FI, HFI, HPFI og PFI relæ (RCD) fungerer. Det er altid en god ide at forhøre sig, hvor tit man skal tjekke ens relæ. Spørg evt. os eller kontakt fabrikanten. Siden 2010 har det været lovpligtigt, at du minimum skal have et RCD relæ i eltavlen. RCD relæet er en sikkerhed for dig som forbruger, da den beskytter dig imod elektrisk stød. Ved hvert besøg kontrollere vores elektrikere jeres RCD relæ. Vi udføre nogle test via et måleinstrument. På den måde er du som forbruger sikker på, at dit RCD relæ i el-tavlen fungere korrekt.

Transientbeskyttelse (SPD):

Skal du have udskiftet din eltavle er det en rigtig god ide, at investere i et transientbeskyttelsesrelæ. Hvorfor så det? Økonomisk kan det blive dyrt, hvis uheldet skulle være ude og et lyn slår ned. Vi har flere og flere ting som sidder tilsluttet eltavlen, såsom billader, solceller, køkkenudstyr osv. Disse ting er overfølsomme over for overspændinger og lynnedslag.
Det er derfor en rigtig god ide at udarbejde en risikovurdering med din elektriker.

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine kontaktoplysninger og informationer omkring dine opgaver, så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud på dine opgaver og behov.