Dørtelefonanlæg

Autoriseret el-installatør

Servicering eller reperation af dørtelfonanlæg

Er dit eller boligforeningens dørtelefon gået i stykker kan Højgaard El-service også være behjælpelig med at reparere eller vedligeholde det. Vi har flere års erfaring inde for servicering og reparation af dørtelefonanlæg.

Vi reparere stort set alle anlæg på hele Sjælland. Et dørtelefonanlæg er en god foranstaltning imod indbrud. Derfor er et dørtelefonanlæg, der ikke virker, ikke brugbart og kan i nogen tilfælde skabe en utryghed for nogen. Hvis uheldet er ude, så ring til os på tlf. nr. 20406030 eller skriv gerne til os på mail: info@hoejgaard-elservice.dk

Så er jeg sikker på, at vi kan hjælpe jer.

Vi er din leverandør

Dørtelefonanlæg leverandører

Igennem årerne har højgaard el-service gjort sig nogle erfaringer I forbindelse med etablering af dørtelefonanlæg hos private eller hos erhvervskunder.

Hos Højgaard El-service går vi ikke på kompromis med kvalitet, produktets kunnen eller teknisk support fra vores leverandører. Det har betydet, at vi i Højgaard El-service har valgt at gøre brug af to nedenstående leverandører.

Kontakt og hør mere

Dørtelefonanlæg

Højgaard El-service er din eller foreningens elektriker, når jeres dørtelefonanlæg skal serviceres eller moderniseres.

Opsætning eller udskiftning af et dørtelefonanlæg er en effektiv og smart måde at sikre boligen eller foreningen mod uvedkommende.

Hvis du eller din boligforening skal have etableret/moderniseret jeres dørtelefonanlæg, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har god erfaring med at udskifte eller etablere dørtelefoner, som med garanti vil opfylde jeres behov. Vi er med jer fra planlægningsfasen, til I har et funktionelt anlæg.

Udover de traditionelle Audioanlæg, har vi dørtelefonanlæg med video og dørtelefonanlæg, der bliver koblet op til jeres mobil. I er velkommen til at kontakt os via kontakt formularen eller på mobil 20406030.

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine kontaktoplysninger og informationer omkring dine opgaver, så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud på dine opgaver og behov.