Renovering af el-installationer

Autoriseret el-installatør

Hjælp med el-installationerne

Renover dine el-installationer med en kvalitetsbevidst elektriker ved din side.

Der kan være mange forskellige grunde til, at du/I ønsker at få renoveret jeres elinstallationer. Mange, som har købt et ældre hus eller en ældre lejlighed, oplever måske, at der ikke er stikkontakter eller lampeudtag nok til deres behov. Måske er køkkenet eller badeværelset af ældre dato og trænger til en modernisering. Det kan også være, at stofledningerne ikke er blevet udskiftet. Derfor ønsker de at få renoveret elinstallationerne. Højgaard El-service har solid erfaring i at renovere ældre installationer i boliger, hvor der er behov for sikkerhed og optimale løsninger til den moderne familie.

Går du/I med tanken om at renovere, så kan Højgaard el-service hjælpe dig/jer. Det er altid en god ide, at der bliver udarbejdet en plan for renoveringen inden man påbegynder renoveringsopgaven. Denne plan kan Højgaard El-service hjælpe dig med. Vi kommer gerne ud til dig, hvor vi får en snak omkring jeres ønsker og behov. Endvidere samarbejder vi også med andre faggrupper, som vi kan sætte jer i kontakt med. Vi har stor erfaring med at deltage i renovering af private boliger, boligforeninger og kontormiljøer.

Vores elektrikere hjælper dig med at gennemgå el-planen og sørge for, at du altid er opdateret omkring renoveringsprojektet.

Vi hjælper dig

Med dig fra start til slut

Hos Højgaard El-service kan vi godt lide glade kunder. Vi bestræber os altid på at i haft en god oplevelse med at bruge os som jeres elektriker. Hvis I vælger os som jeres elektriker er vi med jer fra planlægningsfasen og til renoveringprojektet er færdigt.

Vi sætter en ære i, at levere et projekt som indfrier jeres ønsker. Højgaard El-service har været i branchen i mange år og vi har god erfaring med renoveringsprojekter.

Kontakt og hør mere

Få en god pris på grundig renovering af el

Hos Højgaard El-service går vi ikke på kompromis med kvaliteten og vi efterlader ikke en plads før der er ryddet op og alt affald er afleveret på genbrugspladsen. Det betyder meget for os, at pladsen er ryddet op inden vi forlader stedet, uanset om vi er hos erhvervs- eller privatkunder. Vi går meget op i, at du, som kunde, er tryg ved vores aftale. Hvis du som bygherre ønsker de,t gennemgår vi gerne tilbuddet sammen.

Ring gerne til os på 20406030. Så finder vi den helt rigtige løsning til dit renoveringsprojekt. Med mange års erfaring i branchen kan vi garantere dig for, at du får en stabil og velfungerende løsning på alle fronter.

Hvis du vil kontaktes af en af vores uddannede elektrikere, så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller via. e-mail.

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine kontaktoplysninger og informationer omkring dine opgaver, så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud på dine opgaver og behov.